Meest waardevolle Eredivisie-aanwinsten tot nu toe: Ajax en PSV hofleverancier

Recentelijk heeft de Eredivisie heel wat nieuwe spelers verwelkomt. Ajax sloeg met Bergwijn een flinke slag op de transfermarkt, terwijl PSV en Feyenoord ook druk bezig zijn met het versterken van de selectie. Als er gekeken wordt naar de meest waardevolle aanwinsten per positie volgens het betrouwbare Transfermarkt zien we dat Ajax en PSV de hofleveranciers van het elftal zijn.

Ajax met Bergwijn als meest waardevolle aanwinst

Steven Bergwijn is de aanwinst met de hoogste marktwaarde. Naast Bergwijn heeft Ajax met Calvin Bassey (10 miljoen), Owen Wijndal (12 miljoen) en Brian Brobbey (9 miljoen) nog drie spelers weten vast te leggen die een behoorlijke marktwaarde hebben. Nieuwste aanwinst Francisco Conceição staat met zijn marktwaarde van acht miljoen euro ook aardig hoog op de lijst.

PSV slaat slag met waardevolle transfervrije spelers

PSV wist eerder al Walter Benítez naar Eindhoven te halen. De club wist daarmee een aardig waardevolle speler, transfervrij binnen te halen. Zijn waarde staat op 14 miljoen euro. Ook Xavi Simons werd transfervrij weggepukt bij Paris Saint-Germain. De middenvelder zijn waarde wordt op zo’n vier miljoen euro geschat. Naast dit tweetal heeft PSV met het aantrekken van Guus Til (7,5 miljoen euro) en Ki-Jana Hoever (6 miljoen euro) nog eens twee spelers met een hoge marktwaarde weten te strikken. Aanwinsten Luuk de Jong (4 miljoen), Sávio (6 miljoen) en Jarrad Brantwaite (3 miljoen) vallen net buiten de duurste elf.

Feyenoord huurt waardevolle Pool

Feyenoord wist met het aantrekken van Sebastian Szymanski een waardevolle speler op huurbasis naar Rotterdam te halen. De Pools-international zijn martkwaarde wordt op 14 miljoen euro geschat. Aankopen Javairo Dilrosun (6 miljoen) en Danilo Pereira (4 miljoen) vallen buiten de duurste elf.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl