'Arda Guler hakt knoop door en kiest voor Real Madrid'

Arda Güler lijkt zijn keuze te hebben gemaakt. Het Turkse wonderkind, dat door de gehele Europese top werd begeerd, lijkt naar Spanje te verkassen. De naam vanGüler zingt al maanden rond bij topclubs in Europa, waar de keuze nu voor Real Madrid lijkt te zijn gevallen.

Diverse betrouwbare media, waaronder The Athletic, en Fabrizio Romano brengen het nieuws rond Güler naar buiten. Lange tijd werd de 18-jarige aan tal van clubs gelinkt, waaronder Ajax. De Amsterdammers wisten al enige tijd dat zij het niet zouden worden, waarna drie grootmachten over bleven. Zo zou Güler zijn laatste keuze tussen AC Milan, FC Barcelona en Real Madrid gaan. Laatstgenoemde lijkt het nu te zijn geworden.

Recent leek er nog een deal met FC Barcelona rond te zijn, maar dat die lijken nu mis te grijpen. Extra pijnlijk voor de Catalanen is te zien dat de aartsrivalen uit Madrid er nu met het wonderkind vandoor lijken te gaan. Het zou gaan om een transfer van twintig miljoen, meer dan de clausule ter waarde van 17,5 miljoen.