'De Ketelaere geeft duidelijkheid en ziet PSV-transfer op dit moment niet zitten'

Er kan een streep door de naam van Charles de Ketelaere in Eindhoven, want de Belgische speler van AC Milan heeft aangegeven op dit moment niet van plan te zijn al te vertrekken uit Italië. Volgens Het Nieuwsblad koestert hij nog altijd de hoop om te slagen in de Serie A.

PSV was het meest concreet geïnteresseerd in de diensten van De Ketelaere, maar moet de zoektocht naar een waardige vervanger van Xavi Simons gaan vervolgen. AC Milan neemt graag afscheid van de Belg en heeft daarbij een hoop opties. Atalanta Bergamo, Olympique Marseille en RC Lens worden genoemd als mogelijke bestemming. Het medium meldt echter dat de clubleiding van zijn huidige werkgever nog geen duidelijkheid heeft gegeven over zijn kansen in San Siro.

Bij een definitief antwoord kan de situatie wel eens gaan veranderen voor PSV, maar ook bij de rest van de transfermarkt. Als duidelijk is dat de Belgisch jeugdinternational te koop is, gaan er ongetwijfeld meer liefhebbers zich melden in Milaan. Het afgelopen seizoen bij AC Milan eindigde in een teleurstelling en een gebrek aan voldoende speelminuten.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers