Willem van Hanegem klaar met houding Berghuis: "Het is nu wel welletjes geweest"

Willem van Hanegem is er een beetje klaar mee dat Feyenoord Steven Berghuis iedere zomer moet smeken of hij alsjeblieft in Rotterdam wil blijven. Volgens hem heeft Feyenoord er echt alles aan gedaan om zijn aanvoerder tevreden te stellen, zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

"Feyenoord heeft werkelijk alles voor hem gedaan. Hij mag lopen waar hij wil, hij is aanvoerder, zijn salaris is het hoogste van allemaal en Sjaak Troost duwde er speciaal voor hem ook nog een lage gelimiteerde transfersom doorheen. En nog zegt hij dat hij nog niet weet of hij blijft. Terwijl de clubs al maanden de tijd hadden om hem weg te halen. Ik vind het nu wel welletjes dat hij Feyenoord elke zomer weer op de knieën laat smeken of hij alsjeblieft wil blijven."

Aangenaam verrast is Van Hanegem wél dat 'zijn Feyenoord' nu bovenaan staat: "Koploper na vier wedstrijden, dat had ik niet verwacht. Ze speelden ruim een uur lang echt prima tegen Willem II. Ik vind dat João Teixeira het verschil maakt. Die gozer brengt puur voetbal in de ploeg. Steven Berghuis is natuurlijk ook een goede speler."