Van Nistelrooij hoopt op reactie van zijn ploeg: "We willen iets rechtzetten"

Ruud van Nistelrooij moet zijn ploeg klaarstomen voor het treffen met FC Twente zondag 26 februari, maar doet dat met de uitschakeling in de Europa League in zijn achterhoofd. Eerder dit seizoen werd met 2-1 verloren in de Grolsch Veste, daardoor ziet de oefenmeester een extra reden om iets recht te zetten.

In gesprek met PSV TV blikt Van Nistelrooij terug op de thuiswedstrijd tegen Sevilla. Ondanks dat er met 2-0 gewonnen werd, kwam er een einde aan het Europese avontuur van de Eindhovenaren en dat doet pijn. "De 96 speelminuten waren aan de korte kant. We hebben ook wedstrijden gehad waarbij er in één helft negen minuten bijkwamen, dan zijn zes minuten over de hele wedstrijd weinig."

De uitschakeling is een teleurstelling voor de Brabanders, maar desondanks blijft hij positief.  "Het is dubbel, maar we weten ook dat we in die uitwedstrijd te veel goals tegen hebben gekregen. We borduren voort op de thuiswedstrijd. Natuurlijk zijn we teleurgesteld over de uitschakeling, maar we moeten door." Komende zondag wacht een duel met FC Twente in het Philips Stadion. "We willen iets rechtzetten. Twente is een team dat hoog staat op de ranglijst en veel punten heeft gepakt. Het is een topwedstrijd voor ons."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers