Perez wederom niet geïmponeerd: "Speelde alleen maar voor zichzelf"

Kenneth Perez keek naar het bekerduel tussen PSV en FC Twente en zag de Eindhovenaren met 3-1 zegevieren tegen de Tukkers. De Deen ergerde zich wederom aan het spel van Johan Bakayoko, waar hij eerder dit seizoen ook al kritisch op was. 

De Belgische vleugelaanvaller floreerde in het rood-wit van de Eindhovenaren, maar kent inmiddels een lichte vormdip en dat ziet ook Perez. "Ik weet dat we Bakayoko allemaal een geweldige speler vinden, maar het werd ook wel tijd", doelt hij op de treffer die hij in de tweede helft van het bekerduel maakte. "Zijn statistieken zijn namelijk echt slecht. In de laatste twee wedstrijden voor de winterstop speelde hij ook alleen maar voor zichzelf."

Volgens de ex-voetballer wordt de international van België onterecht op een voetstuk geplaatst. "Dat zijn hele magere cijfers voor iemand die voor 180 miljoen euro weg moet, toch? Dat zijn wel de bedragen die inmiddels genoemd worden", zegt de ESPN-analist cynisch. "Voor 25 november wist Bakayoko ook een hele periode niet te scoren. Ik weet niet of hij nog een paar jaar moet blijven. Ik denk dat het op een gegeven moment te makkelijk ging voor hem en dat hij daardoor voor zichzelf is gaan spelen. Maar dat was geen goed idee", besluit Perez.