'Idrissi op pole position bij Feyenoord'

Door de obstakels rondom de terugkeer van Luis Sinisterra is Oussama Idrissi de gewenste versterking van Feyenoord. Voetbal International meldt dat de vleugelaanvaller van Sevilla wederom op huurbasis naar De Kuip kan komen.

Het medium denkt dat een akkoord tussen de twee clubs, die al in gesprek zijn met elkaar, niet lang uit zal blijven. In Voetbalpraat van ESPN vertelde clubwatcher Martijn Krabbendam dat hij niet verwacht dat de Colombiaanse buitenspeler terug gaat keren van Leeds United en ziet een tweede huurperiode van Idrissi wél gebeuren.  "Leeds wil Sinisterra niet verhuren en kopen wordt een heel lastig verhaal."

Ik denk dat Idrissi wel door zal gaan. Sevilla wil hem verhuren en Feyenoord wil hem terug. Idrissi is zo’n speler waarvan je denkt: 'Is het wel wat?' Maar als je zijn cijfers zag en die combinaties met Hartman, dan is dit een goede haalbare optie". aldus de journalist. Arne Slot is ook enthousiast over de vleugelaanvaller en hoopt, net als in het kampioensjaar, opnieuw de beschikking over hem te hebben komend seizoen.