Maxim Hartman afgeleid door grote borsten presentatrice Dionne Stax

Maxim Hartman deed nog zo zijn best om het nieuws te volgen, echter maakte presentatrice Dionne Stax dit onmogelijk. De programmamaker had last van het strakke truitje van Stax: "Als je zulke volle bollen hebt, leidt het gewoon af als je dergelijke shirtjes draagt." Dionne Stax reageerde op Social Media op de kritiek van Hartman.

Nieuwslezers Dionne Stax

Gisteravond besprak Maxim Hartman (55) de televisie van afgelopen week in ‘Pauw’. Vooral het ‘NOS Journaal’ en dan met name de borsten van nieuwslezers Dionne Stax (33) waren onderwerp van gesprek. Die leiden namelijk nogal af, aldus Hartman.

Strakke truitjes

De Nederlandse televisiemaker vertelt aan Jeroen Pauw dat hij als man moeite heeft zich te concentreren als Dionne het nieuws presenteert. “Het gaat me niet om wat ze vertelt, maar hoe ze eruit ziet”, laat hij weten. “Ik wil niet antifeministisch overkomen, maar het leidt wel af als je elke keer strakke truitjes draagt.”

Wanneer Pauw hem vraagt: “Bedoel je dan dat een vrouw die er ‘aantrekkelijk’ uitziet moeilijk is om naar te luisteren?”, antwoordt Hartman: “Ja, dat is lastiger. Ik word gediscrimineerd als man omdat ik ook recht heb op nieuwsvoorziening.”

Borsten

Dionne Stax reageerde op twitter. “Beste Maxim Hartman, vrouwen – en mannen – hebben borsten, in alle soort en maten. Deal with it.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl