Kijk: hier zie je alle videogoals van Ajax-Feyenoord #ajafey (0-3)

De Klassieker Ajax-Feyenoord is natuurlijk altijd een belangrijke wedstrijd. Ook in de huidige editie van #ajafey (zondag 24 september 2023) is er al gescoord. Uiteraard vind je alle videogoals bij Voetbalflitsen.nl. Ook brengen we de videogoals van de afgelopen edities en mooie sfeerbeelden in aanloop naar de Klassieker. Heb jij er al zin in?

Videogoals Ajax-Feyenoord Eredivisie seizoen 2023-2024

De eerste goal in deze editie van de klassieker #aja-fey is gevallen. Feyenoord opent de score en hoe...

Voor de tweede keer is het raak via Santiago Giménez, die wederom profiteert van een fout door Anton Gaaei. Zo staat het binnen twintig minuten al 2-0 voor Feyenoord..

Een pijnlijke eerste helft voor Ajax, dat na 37 minuten al met 0-3 achter staat. Dit keer niet via een doelpunt Giménez, maar dankzij zijn assist op Igor Paixão.

Vóór het zover was zorgden de supporters voor veel sfeer. Zo hebben beide clubs hun laatste training voor de Klassieker afgewerkt en dat leverde mooie beelden op. Omdat Ajax thuis speelt laten we eerst de sfeeractie van de Ajacieden zien. De Amsterdammers hebben na de laatste editie van #ajafey iets goed te maken, maar of dat lukt valt te bezien. De spanning (en dan niet de wedstrijdspanning) in de Johan Cruyff ArenA is namelijk om te snijden na het bizarre nieuws van vanmorgen te bezien.

Videogoals Ajax-Feyenoord Eredivisie seizoen 2022-2023 (2-3)

Vorig jaar gingen de Amsterdammers namelijk in eigen huis met 2-3 onderuit. Met vijf heerlijke doelpunten deed de 'Klassieker' zijn naam weer eer aan. Kijk maar.

De overwinning smaakte de Rotterdammers extra goed, want de laatste overwinning in de ArenA vóór deze wedstrijd dateerde namelijk uit 2005.

Videogoals Ajax-Feyenoord Eredivisie seizoen 2021-2032 (3-2)

Het jaar ervoor ging Feyenoord namelijk nog met 3-2 ten onder. Dit ondanks een rode kaart voor Ajacied Anthony.

Uiteraard hoopt het Legioen dat Feyenoord de winstt van vorig jaar prolongeert. Aan de prachtige sfeeractties voor de laatste training van Feyenoord voor de Klassieker zal het in ieder geval niet liggen...