Hier kijk je de rest van De Klassieker en dit moet je weten

Het restant van de gestaakte Klassieker wordt vandaaguitgespeeld. In de Johan Cruijff ArenA werken Ajax en Feyenoord de overige minuten af. Hier kijk je de rest van De Klassieker en dit moet je weten over de wedstrijd van vanmiddag.

Waar is De Klassieker te zien?

Het restant van De Klassiekeris om 14.00 uurlive te zien op het hoofdkanaal van ESPN. Vanaf 13.30 uur start de voorbeschouwing.

Vanaf welke minuut startDe Klassieker?

Het restant van De Klassieker wordt hervat vanaf minuut 54 en 55 seconden; het moment waarop de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord definitief werd gestaakt

Hoe start het restant van De Klassieker?

Terwijl Mats Wieffer in de bovenstaande minuut zo'n tien meter over de middenlijn over de as van het veld aan de bal was, wordt ook daar de De Klassieker hervat. Dit met eenscheidsrechtersbal vanSerdar Gözübüyükin het voordeel van Feyenoord.

Is er publiek aanwezig bijDe Klassieker?

Nee. Door de ongeregeldheden van zondag wordt het restant van De Klassieker uitgespeeld zonder publiek.

Wat was de tussenstand in De Klassieker?

De Klassieker werd bij een tussenstand van 0-3 gestaakt. Namens Feyenoord had Santiago Giménez in de 9e minuut voor de 0-1 getekend, waarna hij negen minuten later de 0-2 voor zijn rekening nam. In de 37e minuut schoot Igor Paixão op aangeven van de Mexicaan de 0-3 binnen.

Wie staan er woensdag in de basis bij Ajax en Feyenoord?

De wedstrijd wordt hervat met de 22 namen die in de 55e minuut op het veld stonden bij Ajax en Feyenoord. Aan de zijde van de thuisploeg werden er al voor de tweede helft al twee wijzigingen doorgevoerd door Maurice Steijn. Hierdoor mag Ajax nog drie keer wisselen, waar Arne Slot nog ruimte heeft voor vijf verse krachten.

Opstelling Ajax: Gorter; Gaaei(32. Rensch), Sutalo, Hato, Sosa,(46. Salah-Eddine); Van den Boomen, Taylor, Vos; Berghuis, Brobbey,Forbs.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Ajax-Feyenoord’

Steijn heeft weinig tijd; dit is het loodzware programma van Ajax

Beelden: Arne Slot en Rijnmond-commentatoren gaan na 0-4 los in lege Johan Cruijff ArenA

VIDEO GOAL: Ajax 0-4 Feyenoord (hattrick Santiago Giménez)

Opvallend bericht: RvC-lid Pier Eringa treedt vlak voor #ajafey af

F-Side laat zich ondanks 'dreigement' niet zien bij restant #ajafey: "Zeker nablijven op school?"