Van Hanegem ziet Rotterdamse uitblinker bij Ajax: "Onder de neus van Feyenoord weggekaapt"

Willem van Hanegem is uiterst kritisch op Ajax. Hij stelt dat de Amsterdamse club 'de bodem heeft bereikt'. Desondanks verdedigt hij John Heitinga en ziet hij een Rotterdamse uitblinker bij de Amsterdammers.

"Het zou onzin zijn om het lot van Heitinga te laten afhangen van deze twee ontmoetingen met PSV. Dit Ajax is vast niet de ploeg die komend seizoen op het veld staat. Ze moeten afscheid nemen van spelers die zo graag belangrijk willen zijn en aan de slag gaan met jongens die zichzelf niet zo speciaal vinden", zo stelt 'de Kromme' in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Jonge (Rotterdamse) uitblinker

Een van die spelers is Jorrel Hato: "Dat ventje is er eentje voor de toekomst. Dat hij bij de amateurs van Feyenoord heeft gespeeld en door Ajax onder de neus van Feyenoord is weggekaapt bij buurman Sparta vind ik pijnlijk. Natuurlijk met Quilindschy Hartman heeft Feyenoord een linksback die nog jaren mee kan, maar ze moeten er wel voor zorgen dat de grootste talenten uit de regio Rotterdam op Varkenoord lopen. Dat Hato talent heeft ziet een blinde nog."

Ook interessant