BILD: 'Borussia Dortmund wil snel zaken doen en Álvarez deze maand nog vastleggen'

Borussia Dortmund wil snel zaken gaan doen met Ajax en hoopt eind mei al rond te zijn met Edson Álvarez. De club is bang dat concurrent Bayern München zich gaat mengen in de strijd om de handtekening van de Ajax-middenvelder en wil niet achter het net vissen. Dat nieuws brengt het Duitse BILD.

Aan het einde van de maand mei komen alle beleidsbepalers van Der Rekordmeister bij elkaar en zullen een aantal relevante zaken besproken gaan worden, waaronder een lijstje met mogelijke aanwinsten voor volgend seizoen. In Duitsland staat de Mexicaan op het lijstje van Bayern München en Borussia Dortmund en daardoor hoopt laatstgenoemde de concurrentie te slim af te zijn door snel een akkoord te bereiken. Die Borussen zijn echter wel een stuk concreter.

Bij hen geldt Álvarez namelijk als transfertarget en daardoor willen zij ver gaan om hem volgend seizoen te binden. De Duitsers weten dat Jude Bellingham deze zomer voor tientallen miljoenen gaat verkassen en hebben daardoor baat bij een vervanger én een stevige portemonnee. Dortmund hoopt deze maand al een akkoord te bereiken met de Mexicaan en de Amsterdammers, die zo'n 50 miljoen euro willen ontvangen voor de middenvelder.