Bizarre slotfase bij AEK - Dinamo Zagreb: Treffer knipoog-Kroaat goed nieuws voor Ajax en Feyenoord

Sensatie alom bij AEK Athene tegen Dinamo Zagreb in de derde voorronde van de Champions League. Na de 1-2 nederlaag uit het heenduel leek Dinamo Zagreb bij een 0-2 voorsprong hard op weg naar de volgende ronde, maar een bizarre slotfase zorgde er toch voor dat AEK verder ging.

Eerst scoorde Sergio Araujo in de 92ste minuut en na 100 minuten kreeg AEK dé kans om een verlenging af te wenden, want de Grieken kregen een strafschop. Die werd eerst nog gemist, maar gelukkig voor AEK was Domagoj Vida, die wij in Nederland kennen als de knipoog-Kroaat meegelopen, en hij kopte de 2-2 binnen.

Zodoende lijken Josip Sutalo en Luka Ivanusec, die in de belangstelling staan van Ajax en Feyenoord, zich op te kunnen maken voor een vertrek naar Nederland