'Zerrouki gaat weg, meerdere clubs geïnteresseerd'

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, heeft zich in Goedemorgen Eredivisie uitgesproken over de vermeende interesse van Feyenoord voor Ramiz Zerrouki. Eerder deze week kwam clubwatcher Leon ten Voorde met het nieuws dat Feyenoord wederom toenadering zocht tot de middenvelder van FC Twente.

Afgelopen januari wist FC Twente Zerrouki nog in Enschede te houden. Volgens Streuer was dit 'een heel vervelend verloop, voornamelijk op de laatste dag van de winterse transferwindow'. Over een vertrek in de zomer is Streuer duidelijk: "die speler die gaat weg, die moet ook weg. Dat is voor iedereen het beste." 

Over de terugkerende interesse van Feyenoord wil Streuer niks kwijt: "Wij gaan nu niets meer zeggen. Wij wachten rustig af wat er verder gaat gebeuren. Er is absoluut interesse voor de speler, maar wij hoeven niet te vertellen wie zich heeft gemeld. Er zijn meerdere clubs die geïnteresseerd zijn, maar het wordt nu tijd dat hij gaat."

Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl sprak Leon ten Voorde eerder deze week tegen. Zij plaatste onderstaande tweet, waarin duidelijk werd dat Feyenoord nog geen concrete toenadering zocht voor Zerrouki.