"Het schijnt dat Feyenoord zich weer gemeld heeft voor Zerrouki"

Feyenoord schijnt zich weer gemeld te hebben bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. Dat heeft Leon ten Voorde, clubwatcher van de Tukkers namens TC/Tubantia, onthuld in De Ballen Verstand-podcast.

Afgelopen winter probeerde Feyenoord tot de laatste dag van de transfermarkt Zerrouki los te weken bij FC Twente, maar tevergeefs. Hoewel de Algerijnse middenvelder een overstap naar De Kuip wel zag zitten, weigerde technisch directeur Jan Streuer mee te werken aan een vertrek.

"Het schijnt dat Feyenoord zich weer gemeld heeft voor Zerrouki, dus de soap gaat weer beginnen", steekt Ten Voorde van wal in de podcast. "Jan Streuer en de leiding van Feyenoord zijn niet de beste maatjes. Het is nu april, dus je gaat nu nog niet Zerrouki verkopen, omdat je niet weet wat er in de komende maanden nog loskomt".

"Zerrouki moet je wel verkopen. Op een gegeven moment heb je ook met spelers te maken die klaar zijn bij een club. Het is niet zo dat Zerrouki er met de pet naar gooit, maar je ziet dat die jongen toe is aan een volgende stap. De kunst van een voetbalclub is ook om op het juiste moment spelers te verkopen", aldus de clubwatcher van FC Twente.

Het doorgaans goed geïnformeerde 1908 weerlegt de woorden van Ten Voorde. Het Feyenoord-platform schrijft op Twitter dat de Rotterdammers 'geen nieuwe concrete toenadering' hebben gezocht voor Zerrouki.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers