Feyenoord krijgt goed nieuws van driehoek; huldiging na bekerwinst

De spelersgroep krijgt wat het wil, zo meldt RTV Rijnmond. Het medium weet namelijk te melden dat na een overleg tussen Feyenoord, de politie en de gemeente is besloten om na bekerwinst een huldiging te verzorgen op de Binnenrotte. 

De laatste keer dat de TOTO KNVB Beker werd toegevoegd aan de prijzenkast dateert uit 2018 en destijds was er een huldiging in een matig gevulde Kuip. Dat wilde de spelersgroep ditmaal voorkomen en daardoor zal er bij een eindzege op maandag 22 april gehuldigd worden in Rotterdam. De Binnenrotte werd tijdens het overleg aangemerkt als meest geschikte locatie om de festiviteit te vieren.

NEC en Feyenoord clashen met de KNVB

Ondanks dat de eindstrijd pas halverwege april gespeeld wordt, hebben de twee finalisten al gesprekken gevoerd met organisator KNVB. Er was namelijk besloten om twee vakken leeg te laten tijdens de finale, maar dat leidde direct tot onvrede bij NEC en Feyenoord. Vak Z zal wél afgesloten blijven, maar er zullen in totaal zo'n 35.000 supporters zitten. Beide clubs krijgen 17.400 kaarten.

Wanneer is de bekerfinale?

De finale van de TOTO KNVB Beker wordt dit seizoen gespeeld op zondag 21 april. De aftrap vindt plaats om 18.00 uur en De Kuip vormt het decor van het treffen tussen Feyenoord en NEC. De Rotterdammers mochten de dennenappel al dertien kee aan de prijzenkast toevoegen, terwijl het voor de Nijmegenaren de vijfde keer in de eindstrijd van het Nederlandse bekertoernooi gaat worden.