'Geertruida moet transferrecord Kökçü gelijk alweer verbreken'

Feyenoord laat Lutsharel Geertruida niet zomaar gaan. De 22-jarige verdediger mag alleen voor een recordbedrag vertrekken, zo stelt De Telegraaf. Het transferrecord van de Rotterdammers werd met de overstap van Orkun Kökçü naar SL Benfica pas kortgeleden verbroken. 

De Rotterdammers willen graag met Geertruida de Champions League in en algemeen directeur Dennis te Kloese laat zich dan ook niet gek maken door de eerdere aanbiedingen van RB Leipzig. Te Kloese vindt Geertruida minstens zo goed als Jurriën Timber, die voor 40 miljoen de overstap gaat maken naar Arsenal, en dus moet ook de verdediger van Feyenoord de hoofdprijs opleveren. Dit zou dan gaan om een bedrag van 30 miljoen en een doorverkooppercentage van 25 procent.

Bijlow en Pedersen

Spelers van Feyenoord staan er na het kampioensjaar goed op in Europa. Zo is Justin Bijlow in contact met Manchester United, maar is er nog geen bod gedaan op de doelman. Bijlow zou zelf graag willen verkassen naar de Engelse topclub. 

Voor Marcus Pedersen is al wel een aanbod afgewezen. VfL Wolfsburg zou 3,5 miljoen hebben geboden, maar dit werd door Feyenoord naast zich neergelegd. Ook het Italiaanse Torino is geïnteresseerd in de Noorse rechtsback.

Ook interessant