F-Side is fel TEGEN komst Kjell Scherpen na bizarre anti-Ajax tweets Emmen-doelman

De transfer van Kjell Scherpen naar Ajax lijkt een kwestie van tijd, maar de F-Side ziet de komst van de doelman van FC Emmen absoluut niet zitten. Reden: Scherpen liet zich in het verleden op Twitter bijzonder negatief uit over de Amsterdamse club.

De harde kern van Ajax heeft de oude tweets van Scherpen opgerakeld en een statement naar buiten gebracht waaruit duidelijk wordt dat de negentienjarige keeper absoluut niet welkom is in de Johan Cruijff Arena. De tweets waar het allemaal om gaat stammen uit 2011 en 2012, toen Scherpen nog maar 11 en 12 jaar oud was. Hij heeft zijn tweets inmiddels verwijderd, maar er gaan screenshots van rond op social media. 'Kut joden lucky Ajax' en 'Ajax is een kutclub', stond onder meer in de tweets. Scherpen ging zelfs nog een stap verder door te zeggen dat hij Ajax-spits Dmitri Bulykin wilde vermoorden als hij het winnende doelpunt in een wedstrijd zou maken.

Tja, op die leeftijd zeggen we natuurlijk allemaal weleens iets doms, maar dit gaat volgens de F-Side te ver. Check hier de oude tweets van Scherpen, toen nog in de leeftijd van een basisscholier...

Een minder bekende en minder viral gaande tweet. Wilde Scherpen Ajax-spits Dmitri Bulykin vermoorden?!

Ajax uitschelden...

Statement van de F-Side: