'Feyenoord heeft twee keepers op het oog: oude bekende en talent van Manchester City'

Na het uitvallen van Justin Bijlow, die momenteel kampt met een blessure aan zijn pols, maakte trainer Arne Slot kenbaar dat hij zijn selectie hoopt te versterken met een nieuwe goalie. Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouda weet welke twee spelers de Rotterdammers op de korrel hebben.

Dat zijn namelijk oude bekende Nick Marsman en Mikki van Sas. Laatstgenoemde is een negentienjarige doelman afkomstig uit Utrecht, maar spelend voor Premier League-grootmacht Manchester City. Waar Marsman dacht samen te gaan spelen met Lionel Messi bij Inter Miami, liep dat helemaal anders. In de MLS mogen clubs na één seizoen het contract verscheuren en dat hebben zij ook gedaan, daardoor is de 32-jarige sluitpost gratis op te pikken voor Feyenoord.

Van Sas begon zijn loopbaan onder de lat van amateurclub USV Hercules uit de Domstad en verkaste via de jeugd van FC Utrecht al snel naar Engeland. Het is vooralsnog onbekend in hoeverre de Nederlander haalbaar is, wat hij moet kosten en of hij ook wil terugkeren naar zijn thuisland.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers