Bassey met tegenzin naar de uitgang geduwd bij Ajax: ‘Hij is erg van slag’

Calvin Bassey mag vertrekken bij Ajax. Eerder werd bekend dat de speler niet is opgenomen in de selectie die afreist naar Duitsland voor een trainingskamp. Mike Verweij weet in de Kick-Off podcast van De Telegraaf te vertellen dat de verdediger erg van slag is met het nieuws dat hij mag vertrekken bij de club.

Bassey is volgens Verweij de smaakmaker binnen de spelersgroep van Ajax. “Hij is de vrolijke jongen. Een heel goede prof ook, iemand die geen training overslaat en altijd alles geeft. Hij wilde heel graag bij Ajax blijven, maar hij is daar in het hotel – en daar spreken sommige mensen ook wel schande van – op niet mis te verstane wijze gezegd dat hij gewoon moet vertrekken.” 

Volgens Verweij wil Ajax het bedrag van 21 miljoen euro, wat het bod is op de speler, graag hebben. "Ze denken dat ze dit bedrag anders misschien nooit meer krijgen. Het is keihard bij hem aangekomen, die jongen is erg van slag. Hij wordt echt naar de uitgang geduwd, terwijl hij wilde blijven. Hij heeft ook gewoon een contract.”

Ook interessant