Driessen: ‘Feyenoord moet zich niet laten gijzelen door Slot’

Valentijn Driessen is van mening dat Feyenoord zich niet moet blindstaren op Arne Slot. Tottenham Hotspur aast op de diensten van de trainer, maar de Rotterdammers willen hem graag houden. Dit vertelt de journalist in een interview met De Telegraaf.

Driessen ziet in dat Feyenoord Slot om duidelijkheid moet vragen. “Hij zal het zelf moeten zeggen. Vorige week zei hij dat alles over het kampioenschap moest gaan. Nu zijn alle festiviteiten voorbij. Dan staat er niets in de weg om te zeggen wat je gaat doen volgend jaar.” De journalist vult hierbij aan dat Slot niet hoeft te klagen met het aanbod wat hij van Feyenoord krijgt.

 “Vanuit Feyenoord-oogpunt moeten ze natuurlijk niet denken dat alleen Slot Feyenoord kan leiden. Je moet je niet laten gijzelen door Slot. Ze bieden hem een sterk verbeterd contract aan, dat gaat waarschijnlijk richting de vier miljoen euro. Dat is geweldig betaald voor Nederlandse begrippen. Ik begrijp dat je hem wil houden, maar je moet niet een zelf gecreëerd monster binnen je organisatie laten functioneren.”