Familie Nouri woest na persconferentie Ajax: "Van der Sar liegt en veegt eigen straatje schoon"

De familie van Abdelhak Nouri is niet opgelucht na de persconferentie van Edwin van der Sar. De technisch directeur van Ajax gaf maandagavond toe dat de Amsterdammers aansprakelijk zijn voor de situatie rond de 21-jarige voetballer. Dit zou de conclusie zijn na 'nieuwe inzichten'. 

Dat doet pijn bij de familie van Nouri. Zij zijn blij met de erkenning van Ajax dat er fouten zijn gemaakt, maar willen dat de voetbalclub erkent dat ze er vanaf het begin naast zaten. Dat zegt letselschadeadvocaat John Beer namens de familie tegen De Telegraaf. Ook de manier waarop Van der Sar de aansprakelijkheid van Ajax toegaf, deed pijn bij de familie. 

Ruiterlijke erkenning

Beer: "Ruiterlijke erkenning dat Ajax er van begin af aan naast zat met hun conclusies was op zijn plaats geweest. In plaats daarvan zegt hij dat er nu nieuwe informatie was die het beeld heeft doen kantelen. Dat is pertinent onjuist." De gevens zouden al bekend zijn in de Arena. "Die hebben wij Ajax namelijk zelf aangereikt."

Volgens Beer vindt de familie van Nouri, die de persconferentie thuis op tv bekeek, dat Van der Sar 'zijn straatje schoonveegt en glashard liegt'. De familie wil de zorg voor Abdelhak thuis op zich nemen, en hoopt op financiële medewerking van Ajax. "Daar moet de familie een geschikt huis voor kopen en er is geld nodig om de verzorging te regelen. Dat is waar het voor de familie nu op korte termijn om draait."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl