Overmars slaat weer toe en haalt Nederlander nog een jaar naar België

Marc Overmars is na het succes van afgelopen seizoen, waarin Royal Antwerp niet alleen kampioen van België werd, maar ook de beker pakte, al druk bezig met zijn selectie voor komend seizoen. Afgelopen seizoen kregen veel Nederlandse spelers de kans onder Overmars en trainer Mark van Bommel. Daar zijn ze in België zeer tevreden over en dat lijkt ook voor volgend seizoen weer het recept. 

Er wordt gehoopt dat Overmars Calvin Stengs kan overnemen van OGC Nice. De oud-AZ'er belandde in Nice op een zijspoor, maar maakte vorig jaar een goede indruk in de Jupiler Pro League. De 24-jarige creatieveling speelde 21 wedstrijden en was betrokken bij vijf doelpunten. 

Gyrano Kerk, een andere Nederlandse aanvaller, is opnieuw gehuurd voor een seizoen. Hij staat officieel onder contract in Rusland bij Lokomotiv Moskou. Afgelopen seizoen maakte hij zes doelputen in 21 wedstrijden voor Royal Antwerp. De soepele regels van de FIFA en UEFA omtrent Russische voetbalclubs maakte het gemakkelijker voor Royal Antwerp om Kerk voor nog een jaar te huren.