PSV-fans reageren geschrokken op prijzen voor CL-tickets: "Het is schaamteloos"

Onder PSV-fans is verontwaardiging ontstaan over de ticketprijzen voor het thuisduel met Arsenal. De prijzen voor een ticket, wanneer je geen passe-partouts hebt gekocht, zijn namelijk minimaal 70 euro. Fans vinden het onbetaalbaar en 'schaamteloos'.

“70 euro voor het goedkoopste kaartje tegen Arsenal is wel echt schaamteloos hoor”, schrijft een fan op X. “Er is meer dan genoeg vraag, dus het zal snel uitverkopen, maar dit is gewoon niet meer te betalen voor sommige mensen.” Een andere PSV-fan gebruikt zelfs het woord ‘schaamteloos’. “Ik praat voor anderen, maar dit is voor een steeds groter deel van de mensen niet te betalen”, klinkt het. Een ander reageert met: “Daarom kijk ik dus genoodzaakt alle wedstrijden voor de televisie. Helaas voor mij niet te betalen.”

Het duel met Arsenal is voor PSV het slotstuk van de groepsfase. De entreeprijs voor de thuiswedstrijden tegen Sevilla (3 oktober) en Lens (november 8) ligt echter wel lager. De club biedt dan kaartjes aan vanaf 50 euro. Beide duels zijn overigens nog niet uitverkocht, ondanks het feit dat de ontmoeting met Sevilla al over twee weken op het programma staat.  

Bekijk de reacties van PSV-fans hier:

Net binnen