Feyenoord-aanvaller reageert op transfergerucht: 'Het klopt wel'

Feyenoord nadert een akkoord met Lazio over de transfer van Calvin Stengs. Volgens de Italiaanse transferverslaggever Alfredo Pedullà zijn de Rotterdammers bereid de 25-jarige middenvelder te laten vertrekken voor twaalf miljoen euro, plus bonussen.

Update: Stengs reageert op geruchten

Na afloop van het met 0-4 gewonnen oefenduel tegen FC Dordrecht, verscheen Calvin Stengs voor de camera van ESPN. Over de geruchten rond een transfer naar Lazio, vertelde de aanvaller het volgende. "Het klopt wel. Maar nog niets concreets. Ik ben blij dat ik bij Feyenoord ben. Ik ben er pas een jaar, dus ik zie het wel."

Wat krijgt Feyenoord voor Calvin Stengs?

Feyenoord heeft de vraagprijs voor Stengs vastgesteld op twaalf miljoen euro, inclusief bonussen, wat lager is dan de eerder gespeculeerde twintig miljoen euro. De transfer kan snel rondkomen volgens Pedullà. De 8-voudig international van Nederland, die niet geselecteerd is voor het EK, is bedoeld als vervanger voor Luis Alberto bij Lazio, die naar Qatar is vertrokken.

Feyenoord-target niet in deal betrokken

Lazio en Feyenoord voerden vrijdag intensieve onderhandelingen en lijken steeds dichter bij een akkoord te komen. Hoewel Feyenoord geïnteresseerd is in de Deense vleugelspeler Gustav Isaksen, maakt hij momenteel geen deel uit van de deal. Stengs, die vorig jaar van OGC Nice naar Feyenoord kwam voor zes miljoen euro, scoorde 8 doelpunten en gaf 18 assists in 43 officiële wedstrijden voor de club. Zijn contract in De Kuip loopt tot medio 2027.

Lees hier alles over de actuele transfergeruchten van Feyenoord

Feyenoord-doelman vertrekt