'Oude bekenden kloppen bij Blind aan voor hereniging'

Daley Blind lijkt Bayern München na een halfjaar alweer achter zich te laten. De Nederlander werd in de winter naar Zuid-Duitsland gehaald en tekende daar een contract tot de zomer. Bij 'der Rekordmeister' kwam Blind maar amper tot spelen toe. Volgens De Telegraaf hebben Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) en Marc Overmars (Royal Antwerp) de verdediger benaderd voor een hereniging.

Blind speelde eerder, verdeeld over twee periodes, tien jaar bij Ajax. Afgelopen winter vertrok hij na een heuse soap bij de Amsterdammers. De verdediger kon slecht overweg met toenmalig trainer Alfred Schreuder. Kort na het vertrek van Blind werd hij op straat gezet. Desondanks is het daardoor de vraag of Blind een terugkeer in de hoofdstad ziet zitten.

Een andere optie is Royal Antwerp FC. De Belgen staan momenteel eerste in de Belgische play-offs voor het kampioenschap. Met Marc Overmars als technisch directeur en oud-ploeggenoten Toby Alderweireld en Jurgen Ekkelenkamp treft Blind hier een hoop bekenden. Mark van Bommel is de trainer van de Belgen.