Doemscenario voor Feyenoord wordt werkelijkheid tijdens loting

In Nyon, tijdens de loting voor de tussenronde van de UEFA Europa League, is Feyenoord als eerste gekoppeld. En je raadt het nooit.... wéér tegen AS Roma. Een herhaling van de UEFA Conference League-finale uit 2022.

De Rotterdammers kwamen als allereerste ploeg uit de koker en hadden daarom alle opties open, maar desondanks kwam de ploeg van trainer José Mourinho weer uit de koker. Het doemscenario van Het Legioen wordt wederom werkelijkheid, want bij dit duel lijken geen supporters van de stadionclub af te mogen reizen. Dat was ook tegen SS Lazio het geval.

Speeldata Feyenoord

Het is ook bekend op welke data de stadionclub in actie komt in de tussenronde van de UEFA Europa League. De eerste wedstrijd van het tweeluik wordt afgewerkt op 15 februari en een week later, op 22 februari, wordt de return afgewerkt. De Rotterdammers weten ook al dat deze cruciale duels beginnen met een thuiswedstrijd in De Kuip.

Overige wedstrijden

Er zitten ditmaal ook een aantal krakers tussen. AC Milan neemt het op tegen Stade Renns, RC Lens moet SC Freiburg verslaan, Young Boys treft Sporting Portugal, SL Benfica tegen Toulouse FC, SC Braga moet Qarabag over de knie leggen, het Turkse Galatsaray treft Sparta Praag en Olympique Marseille moet afrekenen met Sjachtar Donetsk.