'PSV is bereid diep in de buidel te tasten voor Lang, club en zaakwaarnemer proberen prijs naar beneden te duwen'

PSV is nog altijd in de race voor Noa Lang en in de persconferentie, die Peter Bosz op dinsdag heeft gegeven, maakte hij en technisch directeur Earnest Stewart kenbaar dat zij gecharmeerd zijn van de vleugelaanvaller. De Eindhovenaren willen samen met de zaakwaarnemer van de Oranje-international de prijs naar beneden drukken.

PSV en Ali Dursun staan daarom in nauw contact met elkaar, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Op dit moment wil Club Brugge zo'n vijftien miljoen euro ontvangen voor Lang, maar dat gaan de Eindhovenaren op geen enkele manier betalen. De Brabanders zijn wél bereid om ver te gaan, maar heeft daar wel een limiet bij bedacht. De aanvaller zelf heeft al aangegeven te willen vertrekken uit België, maar heeft zich nog niet uitgesproken over een nieuwe bestemming.

"We hebben een zak met geld die we kunnen spenderen, maar daar moeten we wijselijk mee omgaan. Het is noodzakelijk om voorzichtig te handelen, want aan het begin van de markt is altijd alles duur. Het is een proces van geduld hebben soms en op het juiste moment toeslaan", klonk het uit de mond van Stewart op de persconferentie. Club en zaakwaarnemer zijn veelvuldig met elkaar in gesprek om een deal te bespreken. Lang moet de tweede aankoop worden van deze zomer, omdat Ricardo Pepi deze week gekeurd wordt.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers