Driessen plaatst vraagtekens bij terugkeer van Lozano: "Ik denk niet dat hij in het spel van Bosz past"

Hirving Lozano gaat naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn voor de tweede keer gepresenteerd worden als aankoop van PSV. De Mexicaan komt over van het Italiaanse Napoli, maar Valentijn Driessen denkt niet dat het opnieuw een succesvol huwelijk gaat worden.

"Hirving Lozano is een grote naam, maar hij kwam er bij Napoli niet meer aan te pas", steekt de journalist direct van wal. "Die vonden een buitenspeler van Eintracht Frankfurt beter dan Lozano, dus daarom mocht hij vertrekken. Er zit ook een behoorlijk prijskaartje aan. Je kunt er nu wel op rekenen dat Johan Bakayoko gaat vertrekken, want ik neem niet aan dat PSV hem koopt achter Bakayoko."

Er wordt door een aantal topclubs getrokken aan de Belgische vleugelaanvaller en daardoor lijkt zijn vertrekn nu echt onhoudbaar. "Ik denk dat Bakayoko na de wedstrijd tegen Rangers FC vertrekt. En ik neem aan naar Paris Saint-Germain. Het is een Belg, spreekt Frans en ze wilden hem afgelopen winter al hebben. Nu bieden ze bijna drie of vier keer zoveel als in de winter. Stel je voor ze bieden nog vijf miljoen extra, dan gaat hij gewoon voor dertig miljoen naar PSG."

"Straks gaat hij voor 30 miljoen naar PSG en dan moet je wel iets achter de hand hebben. PSV heeft wel geanticipeerd met Lozano. Of hij bij het spel van Peter Bosz past laat ik in het midden, maar ik denk het niet. Ze hebben in ieder geval geanticipeerd", besluit Driessen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers