Chelsea-fans woedend op Hakim Ziyech om actie op social media: "Dit kan toch niet?"

Chelsea speelt zondag de belangrijke wedstrijd tegen Arsenal. Hakim Ziyech staat wederom niet in de basis, maar toch was hij voor de wedstrijd hét onderwerp van gesprek. Chelsea-fans zijn namelijk furieus omdat Hakim Ziyech een cryptische Instagram-post plaatste waarin hij in het shirt van Ajax scoort tegen... zijn huidige club Chelsea.

Dit fragment van Hakim Ziyech maakt Chelsea-fans woedend

Inmiddels heeft Ziyech zijn post alweer verwijderd, maar het internet vergeet nooit iets. De Chelsea-fans doken er dan ook bovenop.

Het gedeelde fragment komt uit een Champions League-wedstrijd uit 2019, die in 4-4 eindigde. De post is des te pikanter omdat veel van zijn teamgenoten van nu (bijvoorbeeld Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Kepa Arrizabalaga en César Azpilicueta) toen tegenstanders waren.

Geruchten over vertrek steeds luider

Nadat Hakim Ziyech van de zomer op het laatste moment zijn transfer naar Ajax af zag ketsen gooit deze post olie op het vuur. Het is overduidelijk een uiting van frustratie over het gebrek aan speeltijd onder de nieuwe coach Graham Potter. Na het vertrek van Thomas Tuchel had Hakim Ziyech vast op een nieuwe kans gerekend. Na deze Instagrampost lijkt dat er voorlopig niet in te zitten, want coach en medespelers zullen dit niet waarderen.