Bekijk de goals: SC Cambuur - Heerenveen 2-1, zorgen in Leeuwarden

Voor de wedstrijd begon was de sfeer gemoedelijk. Er volgde een leuke wedstrijd in de Friese derby.

Cambuur kon niet verrassen tegen Heerenveen

Aanvankelijk leek er een verrassing in de maak. Cambuur maakte namelijk in de eerste minuut al de 1-0. Nog in de eerste helft kwam Heerenveen langszij. Deze 1-1 was tevens de ruststand. Hier zie je de eerste videogoals.

Na rust bleef de wedstrijd aantrekkelijk. Uiteindelijk wist Milan van Ewijk voor Heerenveen de beslissende 1-2 te maken. Ook deze goal delen we natuurlijk!

Degradatiezorgen voor Cambuur

Door de nederlaag is Cambuur inmiddels de hekkensluiter van de eredivisie. Bovendien wacht er nog een zwaar programma met onder meer AZ uit, PSV uit en Feyenoord thuis. Het degradatiespook doemt dus op.

Heerenveen heeft met deze 3 punten voorlopig de achtste plaats zeker gesteld. Daarmee moeten we voor een mogelijke verrassing in de eredivisie nog even wachten.