Ajax-verdediger twijfelt over toekomst: "Na dit seizoen kijken wat het beste is voor mij"

Anass Salah-Eddine speelt op dit moment op huurbasis bij FC Twente, maar weet nog niet in welk shirt hij volgend seizoen speelt. De vleugelverdediger staat onder contract bij Ajax, maar in Amsterdam had hij geen uitzicht op speelminuten.

Hij was voor een lange tijd één van de grote talenten uit de eigen opleiding van de kampioen van Nederland, maar wist niet door te breken in de hoofdstad. Een huurdeal met FC Twente kwam als geroepen. "Ik vond wel dat ik dit seizoen op Eredivisie-niveau moest spelen en als dat kan bij een prachtige club als FC Twente, dan is dat alleen maar mooi", laat hij optekenen door TC/Tubantia. "Na dit seizoen moeten we maar eens kijken wat het beste is voor mij."

Johsua Brenet krijgt echter de voorkeur in de basiself van trainer Ron Jans, maar hij kampt nu met een blessure. Salah-Eddine is normaliter linksachter, maar heeft nu kans om minuten te gaan maken aan de rechterzijde. "Ik kan me altijd goed aanpassen aan verschillende posities en ik heb in het verleden ook op meerdere posities altijd gespeeld. Je moet altijd proberen gebruik te maken van je voordelen. En dat is in deze rol naar binnen dribbelen met mijn linker."

Feyenoord-doelman vertrekt