Danny Blind over mogelijke Ajax-interesse in zoon Daley: "Bij ons nul komma nul van bekend"

Er is niets waar van het nieuws dat Daley Blind door Ajax is gepolst voor een terugkeer in Amsterdam, aldus vader Danny. De voormalig profvoetballer was verbaasd toen hij het gerucht over zijn zoon las.

"Het zou mooi zijn als het idee er überhaupt zou zijn, maar er is bij ons nul komma nul van bekend", stelt Blind senior in de uitzending van Ziggo Sport. Een terugkeer van Daley naar Ajax is echter niet ondenkbaar. "Hij is een Ajacied en hij is ooit teruggekomen van Manchester United om het hier af te maken. Dus hij staat er altijd voor open".

Ook Antwerp FC zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Bayern München-verdediger. "Antwerp had in de winter ook al interesse, maar mijn bezoek aan Antwerp had daar helemaal niets mee te maken. Ik ken Marc Overmars gewoon heel goed en we zijn op heel goede voet met elkaar. Het stond al een tijd in de planning om daar naartoe te gaan".

Blind is naar verluidt ook in beeld bij clubs uit La Liga, al speelt er volgens Danny op dat gebied momenteel niets concreet. "Op dit moment is het allemaal rustig. We gaan de komende weken afwachten en dan kijken we verder".