Vakantiefoto's: Feyenoord-spelers genieten tijdens zomerbreak

Nu de competitie erop zit genieten de spelers van Feyenoord van hun welverdiende vakantie.

Jan-Arie van der Heijden brengt zijn vakantie lekker door in het zwembad. Heerlijk afkoelen na een zenuwslopend seizoen.

Holidays ✌️

Een bericht gedeeld door Jan-Arie van der Heijden (@janarievanderheijden) op

Lucas Woudenberg brengt zijn vakantie door op het zonnige eiland Anguilla. De linksback van Feyenoord kan hier heerlijk tot rust komen en uitkijken naar het volgende seizoen.

Anguilla 🏝☀️🇦🇮

Een bericht gedeeld door Lucas Woudenberg (@lucaswoudenberg5) op

Rick Karsdorp geniet van het prachtige uitzicht van de waterval El Limon in de Dominicaanse Republiek. Wat een schitterend plaatje!

Jari Schuurman, afgelopen seizoen uitgeleend aan Willem ||, geniet van zijn vakantie in Griekenland. In het Luxury Resort kan hij lekker tot rust komen en zal hij er naar uit kijken om volgend seizoen bij de selectie van Feyenoord aan te sluiten.

🌞🌞

Een bericht dat is gedeeld door @jarischuurman op

Jeugdspeler Dylan Vente is met zijn vriendin lekker op vakantie naar Mexico. De talentvolle vleugelspeler geniet op het strand van het weer. En hoopt misschien stiekem wel op zijn debuut voor Feyenoord 1 komend seizoen.

Mexico🏝🌞

Een bericht gedeeld door Dylan Vente (@dylanvente9) op

Miquel Nelom is afgereisd naar het warme Venetië om daar heerlijk van zijn vakantie te genieten. De linksback van Feyenoord bezoekt hier de schitterende San Giorgio Maggiore Church.

Venetië 🇮🇹👨🏾‍🎨

Een bericht gedeeld door MiquelN 🌎🇸🇷🇳🇱 (@miquelnelom) op

Ex Feyenoord-spelers op Vakantie:

Oud-Feyenoorder Robin van Persie geniet samen met zijn vrouw van zijn vakantie. En misschien denkt hij wel aan de mogelijkheid om terug te keren bij zijn oude club.

Holidays 😎😎🔝

Een bericht gedeeld door Robin van Persie (@robinvanpersie) op

Erwin Mulder, voormalig keeper van Feyenoord, is samen met zijn familie in Ibiza. Lekker genieten van het prachtige weer en van zijn dochter.

Ibiza lekker genieten met de familie#kleinemeid #veelzwemmen #veelzon

Een bericht gedeeld door Erwin Mulder (@official_erwinmulder) op

Leroy Fer heeft na zijn drukke Premier League seizoen wel een vakantie verdiend. Hij geniet, samen met zijn vrouw, van het prachtige Bali.

Enjoying Bali, with my love ❤️

Een bericht gedeeld door Leroy Fer (@leroyfer8) op

Jerson Cabral ligt lekker te chillen bij zijn zomerhuisje aan het strand, genietend van het lekkere weer.

🌴

Een bericht gedeeld door Jerson Cabral (@jersoncabral) op

Ruben Schaken geniet in zijn hangmat van het warme weer op Aruba. Misschien wel denkend over zijn mogelijke nieuwe club?

Chillmodus on 😴 #Flamingobeach #Aruba

Een bericht gedeeld door Player Of Ado Den Haag #20 (@rubenschaken) op

Graziano Pellè ligt op het strand in IJsland samen met zijn prachtige vriendin Viky. De oud-spits van Feyenoord heeft niks te klagen, wat een uitzicht!