Te Kloese adviseert Giménez: "Wij helpen hem om op Europees niveau uit te blinken"

Volgens Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, is er nog geen concrete aanbieding gedaan voor Santiago Giménez. Wel stelt hij dat er een waslijst aan clubs de Mexicaanse spits nauwlettend in de gaten houdt.

"Ze sturen me elke week een lijst van clubs die ons bezoeken op het gebied van scouting. De waarheid is dat het erg lange lijsten zijn, maar dat wil niet zeggen dat er een transfer komt of dat er een aanbod wordt gedaan", stelt Te Kloese tegenover de Mexicaanse tak van ESPN. "Het is heel gebruikelijk in Europa dat ze spelers jarenlang volgen om zich niet te vergissen en op het juiste moment te kunnen toeslaan."

Giménez

Te Kloese hoopt dat de Mexicaanse spits, ondanks de belangstelling, nog een jaartje in Rotterdam blijft voetballen: "Wij zullen hem helpen om op hoog Europees niveau uit te blinken. Dit is het tempo dat hij moet volgen", aldus de algemeen directeur. "De relatie en communicatie met hem en zijn familie zijn erg goed en de overeenkomst is dat we altijd open en transparant zijn in wat we doen. We denken altijd in het belang van speler en club."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers