Domper richting AS Roma-thuis: 'Griepverschijnselen binnen Feyenoord-selectie'

Enkele spelers van Feyenoord hebben daags na de gewonnen stadsderby tegen Sparta Rotterdam (2-0) een buikgriep opgelopen, zo schrijft 1908.nl. Het is nog onduidelijk om welke spelers het precies gaat.

Onder andere verschillende basisspelers kampen naar verluidt met de ziekteverschijnselen. Feyenoord trainde daarom dinsdag met 'een flink uitgedunde selectie'. Om alsnog tot werkbare aantallen te komen sloten enkele jeugdspelers aan.

De griepverschijnselen dienen zich op een vervelend moment aan voor Feyenoord. De Rotterdammers spelen aanstaande donderdag de heenwedstrijd tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. "De betrokken spelers en de technische staf van Feyenoord zetten alles op alles voor inzetbaarheid op donderdagavond", aldus 1908.nl.

Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn door blessureleed niet inzetbaar tegen AS Roma, terwijl Quinten Timber en Santiago Giménez nog vraagtekens zijn voor het treffen met I Giallorossi.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl