‘Feyenoord houdt aanvaller van Manchester United in de gaten’

Feyenoord heeft nog altijd interesse in de diensten van Amad Diallo. De 20-jarige aanvaller van Manchester United kende een uitstekende verhuurperiode bij Sunderland in de Engelse Championship en keert deze zomer weer terug in Manchester.1908.nl weet te vertellen dat Feyenoord de buitenspeler nog altijd intensief volgt.

Twee jaar geleden was de transfer van Diallo naar Feyenoord zo goed als rond, maar ging deze op het allerlaatste moment toch niet door. Zo viel Diallo tijdens een training van Manchester United geblesseerd uit. De Rotterdammers moesten hierop overschakelen naar het aantrekken van Reiss Nelson. Volgens 1908.nl staat de Ivoriaanse aanvaller nog altijd op de lijst bij Feyenoord en wordt er gesproken om een nieuwe poging te wagen.

Sterk seizoen

Afgelopen seizoen nam Diallo Sunderland op sleeptouw en was hij met 13 doelpunten en 3 assists in 37 wedstrijden van grote waarde voor de club in de Championship. Hij ligt nog tot medio 2025 vast in Manchester en beschikt over een marktwaarde van zo’n 13 miljoen euro volgens Transfermarkt.