Zien: Politie maakt dikke ‘buit’ op supportersgroepen Real Sociedad en PSG

In San Sebastián heeft de politie een conflict tussen Real Sociedad-aanhangers en Paris Saint-Germain-supporters weten te stoppen. De twee teams stonden op het punt om in de achtste finale van de Champions League te strijden om een plek in de kwartfinales van het miljoenenbal. Voorafgaand aan de wedstrijd werden er al supporters van beide partijen gearresteerd in de stad. 

Onrust Real Sociedad - Paris Saint-Germain

Een uitgebreide veiligheidsoperatie was opgezet door de Baskische politie om de Champions League-wedstrijd te beveiligen. In de operatie werden er diverse voorwerpen, waaronder golfclubs, metalen staven, ijsbijlen, mondkapjes en andere gevaarlijke objecten in beslag genomen. Verschillende voertuigen werden doorzocht en een aantal supporters werd gearresteerd, waaronder vijftig Real Sociedad-fans en honderd PSG-supporters.  

Beelden vondst Real Sociedad - Paris Saint-Germain

De wedstrijd werd al van tevoren bestempeld als een duel met een hoog risico. Bekijk hier wat de politie aan voorwerpen in beslag wist te nemen.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl