Gijs Smal naar Feyenoord: Speler reageert zelf met twijfel op nieuws

Gijs Smal gaat FC Twente inruilen voor Feyenoord, dat brachten het AD en VI eerder. De speler is deze zomer transfervrij en zal dan naar Rotterdam vertrekken. Smal heeft echter op zijn Instagrampagina twijfel gezaaid over de betrouwbaarheid van het nieuws. 

Gijs Smal Feyenoord 

'Getekend? Done deal? Geruchten blijven geruchten', plaatst de verdediger in zijn Instagram-verhaal. In zijn volgende verhaal laat hij weten dat zijn focus vol op het eerstvolgende duel van FC Twente tegen Sparta Rotterdam ligt.

Gijs Smal twijfel over transfer naar Feyenoord

Smal tekent contract voor meerdere jaren 

Smal tekent, volgens het AD, een contract voor meerdere jaren bij Feyenoord. FC Twente pikte de linksachter in 2020 transfervrij op bij FC Volendam. In Enschede groeide uit tot een betrouwbare vleugelverdediger. In 113 duels was Smal tot dusver goed voor vier doelpunten en 19 assists. 

Marktwaarde Gijs Smal 

De huidige marktwaarde van Gijs Smal bedraagt 6 miljoen euro. Bij zijn transfer van FC Volendam naar FC Twente in 2020, bedroeg dit nog 400 duizend euro. Mocht de transfer van Smal nar Feyenoord definitief zijn, dan halen de Rotterdammers gratis één van de duurdere spelers van de Eredivisie binnen.