Nieuw contract van Bijlow geen belemmering: 'Belangrijke clubs houden hem in de gaten'

Justin Bijlow is één van de sterkhouders van Feyenoord en timmert ook aardig aan de weg als Oranje-internationals. Door blessures is hij nog niet de vaste doelman van het Nederlands elftal, maar de nationale kenners verwachten dat dit niet lang meer duurt.

Transfergoeroe Fabrizio Romano meldt namelijk dat er een aantal 'belangrijke clubs' interesse hebben in de diensten van de Feyenoord-goalie. Afgelopen zomer stond Bijlow al in de nadrukkelijke belangstelling van een aantal Europese topclubs, maar tot een definitieve overstap kwam het niet. Waar Manchester United in een eerder stadium als geïnteresseerde partij genoemd werd, noemt de Italiaan nu geen namen.

Begin november zette de 25-jarige Nederlander zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst met zijn jeugdliefde uit Rotterdam-Zuid. Dat liep in eerste instantie tot 2025, maar is inmiddels met één jaar opgeschoven naar medio 2026. De kans dat hij tot die tijd daadwerkelijk onder de lat in De Kuip blijft, lijkt heel klein te zijn. De sportjournalist verwacht dat er in de zomer een transfer op Bijlow te wachten staat. 

Ook interessant