Hoofd jeugdopleiding vertrekt bij Feyenoord na verschil van inzicht

Rini Coolen vertrekt na het einde van dit seizoen bij Feyenoord. Het hoofd jeugdopleiding en de club hebben in goed overleg besproken om na het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Coolen was drie jaar werkzaam als hoofd jeugdopleiding bij Feyenoord. 

Op de clubsite laten de Rotterdammers weten dat er sprake is van een verschil van inzicht. ‘De afgelopen maanden zijn er constructieve gesprekken gevoerd over de wijze waarop Feyenoord Academy in de nabije toekomst zou kunnen worden ingericht. De verschillende inzichten die voortkwamen uit deze gesprekken hebben beide partijen ertoe doen besluiten om na het seizoen uit elkaar te gaan.’ 

Coolen is dankbaar en heeft mooie woorden over voor de periode waarin hij bij de club werkte. "Ik heb hier een ongelooflijk mooie periode meegemaakt en ben er trots op dat ik mede heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en trainers de afgelopen jaren", vertelt Coolen. "Ik wens alle trainers en spelers het beste toe, en hoop dat deze prachtige club de komende tijd verder zal groeien en bloeien." 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers