'Bijlow wil dolgraag naar Manchester United, Feyenoord houdt voet bij stuk'

Justin Bijlow wil dolgraag naar Manchester United, maar Feyenoord verkoopt alle geïnteresseerde clubs een 'nee'. Met dat nieuws is Voetbal International zaterdagavond op de proppen gekomen.

Volgens VI staat Bijlow nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United en 'nog een aantal andere clubs uit de Premier League en La Liga'. Ondanks de vele interesse laat Feyenoord aan al die clubs weten dat de 25-jarige doelman niet te koop is.

Manchester United is al enkele maanden geïnteresseerd in Bijlow. Onlangs meldde John Murtaugh, Football Director van The Mancunians, zich bij Feyenoord-directeur Dennis te Kloese. Het schijnt dat United op korte termijn een serieuze poging gaat wagen om de goalie los te weken.

Anderzijds wil Feyenoord de huidige verbintenis van Bijlow, die nog tot medio 2025 vastligt in De Kuip, openbreken, verlengen, en verbeteren. De Stadionclub voert daar al gesprekken over met de sluitpost en diens zaakwaarnemer Ali Dursun. Het is voor Feyenoord een 'must' om Bijlow binnenboord te houden. In Rotterdam-Zuid zijn er na het vertrek van Ofir Marciano en Tein Troost nog maar twee doelmannen over: Timon Wellenreuther en Bijlow dus.

"​Bijlow zelf wil dolgraag een transfer maken naar een van de grootste clubs ter wereld, ook al is die nog steeds in gesprek met de huidige doelman David de Gea en staat ook André Onana (Internazionale) in de belangstelling. Niettemin zal hij zich, zo stellen ingewijden, professioneel blijven opstellen mocht Feyenoord voet bij stuk houden", aldus VI.