'Feyenoord wijst eerste RB Leipzig-bod op Geertruida af'

Feyenoord heeft het openingsbod van RB Leipzig op Lutsharel Geertruida afgeslagen, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport. Het eerste voorstel heeft de Rotterdammers niet kunnen overtuigen.

De nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen zou een bod van twintig miljoen euro in Rotterdam-Zuid hebben neergelegd, een te laag bedrag in de ogen van Feyenoord. Volgens Sky Sport-journalist Philipp Hinze moet RB Leipzig denken aan een prijskaartje van 25 à 30 miljoen euro, inclusief bonussen.

In maart verlengde Geertruida nog zijn contract tot de zomer van 2025, waardoor Feyenoord een mooi bedrag kan vragen voor de 22-jarige verdediger. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn marktwaarde op dit moment 25 miljoen euro.

Feyenoord kroonde zich afgelopen seizoen overtuigend tot landskampioen. Die goede prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Eerder al maakte aanvoerder Orkun Kökçü de overstap naar Benfica. Afgelopen vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat Manchester United interesse heeft in Justin Bijlow, al doet Feyenoord er alles aan om de sluitpost binnenboord te houden.

Feyenoord-doelman vertrekt