Team van de Week! PSV, Sparta en Cambuur leveren twee namen, ook Ajax en Feyenoord vertegenwoordigd!

Speelronde 24 zit erop en de volledige top-4 pakte daarin de volle buit. Opvallend was dat ze dit allemaal met dezelfde uitslag deden: 1-0. Daarnaast pakten Sparta en SC Cambuur beide een knappe overwinning en ging FC Volendam net voor het einde van de wedstrijd over FC Emmen heen. Deze teams leveren dan ook de spelers voor het Team van de Week van deze speelronde.

Zou heeft PSV met de uitgefloten Xavi Simons en doelpuntenmaker Johan Bakayoko twee namen in dit team staan. Toch is er van de tegenstander van de Eindhovenaren, RKC, ook een plekje vrijgemaakt in dit elftal. Doelman Etienne Vaessen keepte een fantastische wedstrijd en hield zijn ploeg meermaals knap op de been. Helaas voor hem was dit niet genoeg voor een resultaat. 

Ook Sparta en Cambuur hebben twee spelers in dit Team van de Week. Laatstgenoemde sloot het weekend af met een knappe 4-1 overwinning op de Go Ahead Eagles. Navarone Foor gaf twee assists en scoorde zelf eenmaal. Bjørn Johnsen speelde een sterke wedstrijd en schoot de bal ook een keer tegen de touwen. Sparta won de Rotterdamse derby van Excelsior en vooral Tobias Lauritsen was daar bezig aan een sterkte wedstrijd. Net zoals verdediger Bart Vriends scoorde hij tegen de Kralingers.

Achterin staan nog Calvin Bassey, die op sociale media ook de complimenten kreeg, en David Hancko. Zij hielden beide 'de nul' met hun team en liepen geen averij op in de titelstrijd. Verder wordt het team gecompleteerd door doelpuntenmakers Jesper Karlsson en Daryl van Mieghem. Zij bezorgden AZ en FC Volendam de drie punten met hun goals tegen Vitesse en FC Emmen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers