Gebroeders Van de Kerkhof plaatsen vraagtekens bij meerwaarde PSV-target: "Nog niet overtuigd"

PSV oriënteert zich op de transfermarkt en daarbij is de naam van Oranje-international Georgionio Wijnaldukm gevallen, maar de gebroeders Van de Kerkhof zien zijn komst niet helemaal zitten. Daarnaast zagen zij PSV-ster Xavi Simons geen indruk maken in de Final Four van de UEFA Nations League.

In Eindhoven lijkt men voornamelijk bezig met het behouden van de topscorer van de Eredivisie, want er wordt door een aantal clubs aan hem getrokken. "Tegen fysieke sterke tegenstanders zoals Kroatië heeft hij problemen. Hij kan beter nog een jaartje bij PSV blijven. Bij clubs als Arsenal of PSG komt hij niet in het veld terecht, maar op de bank", zo luidt het oordeel van René in de Skiete Willy Podcast.

"Zeker als je die vergelijkt met Luka Modric met z'n 37 jaar bij Kroatië. Die Kroaten vechten twee wedstrijden lang voor elke meter. Eigenlijk zou Koeman die wedstrijden tien keer aan zijn spelers moeten laten zien. Dan kunnen ze zien dat die Kroaten elke keer 100 procent, misschien zelfs wel 200 procent", vult Willy aan. Ook de komst van Wijnaldum kan de twee heren voorlopig nog niet bekoren. "Ik ben nog niet overtuigd van de meerwaarde die hij zou hebben voor PSV", besluit René.