Keeperskwestie voor Koeman: "We hebben nog niets gehoord"

Het Nederlands elftal speelt woensdagavond de halve finale van de Nations League Final Four tegen Kroatië. In de vorige interlands onder Ronald Koeman stond Jasper Cillessen nog onder de lat, maar door zijn recente vorm is de keeper van NEC er nu niet bij. Kiest Koeman nu voor Mark Flekken, Andries Noppert of Justin Bijlow? Laatstgenoemde sprak erover met Ziggo Sport.

"We hebben nog niets gehoord, maar ik denk dat er snel duidelijkheid in komt", stelt Bijlow. "Ik hoop dat ik mag spelen, maar we gaan het zien. Het zou lekker zijn als ik het mag zijn die onder de lat staat."

WK

Op het WK verkoos Louis van Gaal Noppert boven de Feyenoord-doelman: "Ik was teleurgesteld dat ik daar niet speelde. Dat zou nu, net als op het WK, ook zo zijn. Je doet het niet om er alleen bij te zijn", is Bijlow duidelijk.

Zijn laatste interland dateert daarom alweer van november 2021. Toen speelde Oranje gelijk tegen Montenegro (2-2). In totaal speelde de 25-jarige keeper zes interlands voor het Nederlands elftal. Daarin verloor hij nog nooit en hield hij drie keer de nul.

Ook interessant