Oud-PSV trainers doen het goed: topseizoenen in België en Portugal

Ruud van Nistelrooij heeft het de laatste weken behoorlijk op de rit. De Eindhovenaren wonnen de belangrijke topper van Ajax (3-0) en een week later werd de KNVB Bekerfinale gewonnen tegen dezelfde tegenstander (1-1, PSV w.n.s.). Ook voorgaande twee trainers van PSV doen het goed dit seizoen.

Met nog drie wedstrijden te gaan staat het SL Benfica van Roger Schmidt vier punten los van concurrent FC Porto. De Duitser loodste zijn ploeg ook al naar de kwartfinale van de Champions League, daar was Inter echter te sterk voor de Portugezen. In een van de resterende drie duels speelt Benfica nog wel tegen Sporting Lissabon.

In België doet Mark van Bommel het erg goed met Royal Antwerp. In de play-offs voor het kampioenschap van onze zuiderburen heeft Antwerp een voorsprong van één punt KRC Genk en Union SG. Met nog vier wedstrijden te gaan (tegen Genk, Union en Brugge) belooft het nog ontzettend spannend te worden, maar Antwerp heeft in ieder geval de beste papieren. Een tijdje geleden pakte Van Bommel wel zijn eerste prijs met de Belgische club: KV Mechelen werd met 0-2 verslagen en daardoor werd er beslag gelegd op de Croky Cup. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers