Verweij komt met advies voor Ajax over terugkeer aanvaller, ook PSV genoemd

Ajax kan Noa Lang terug naar Amsterdam halen, zo ziet Mike Verweij van De Telgraaf in. In de Kick-Off podcast noemt de clubwatcher dat een terugkeer van de 23-jarige aanvaller in Amsterdam een goede keuze voor zowel Ajax als Lang zou zijn. Daarnaast wordt Lang gelinkt aan PSV.

Club Brugge en Lang presteren dit seizoen een stuk minder en staan momenteel op de vierde plek in de play-offs voor het kampioenschap van de Pro League. Verweij ziet de mogelijkheid voor Lang om terug te keren in Amsterdam. “Misschien is het een heel goede voor Ajax. Dat meen ik serieus. Hij vertrok onder Erik ten Hag, dus als je een heel nieuwe start zou maken… Ik denk dat hij in de Eredivisie van grote waarde kan zijn.”

Verweij ziet het gedrag van Lang niet als grootste obstakel. "Je weet wat je in huis haalt. Hij staat te boek als een lastige jongen, hoewel hij dat zichzelf niet vindt. Ik denk dat clubs het best aandurven om hem binnen te halen. Hij heeft alleen een behoorlijk prijskaartje om zijn nek. Dat zou een obstakel kunnen zijn.” Lang ligt nog tot medio 2025 vast in Brugge en beschikt volgens Transfermarkt over een marktwaarde van 15 miljoen euro.

Gelinkt met PSV

Aan tafel bij Veronica Offside werd Lang genoemd als mogelijke versterking voor PSV. Wilfred Genee weet te benoemen dat hij in de wandelgangen heeft gehoord dat de aanvaller aan de club wordt gelinkt. Wesley Sneijder ziet Lang en PSV een goede match zijn. "Ja, dat denk ik wel. Dat lukt Ruud van Nistelrooij wel met Lang, die past wel bij PSV."