Transferdeal tussen Ajax en Twente loopt vertraging op: ‘Paniek toegeslagen in Amsterdam’

FC Twente is zeer geïnteresseerd in Youri Regeer. De middenvelder van Ajax zou in de zomer de overstap naar Enschede kunnen maken, maar de deal is geen gemakkelijke. Dit schrijft Leon ten Voorde van TC/Tubantia.

Eerder werd bekend dat FC Twente interesse heeft in Regeer. De 19-jarige middenvelder maakte zijn minuten dit seizoen vooral bij Jong Ajax. Zo was hij in 24 wedstrijden goed voor één doelpunt en vier assists. Daarnaast viel hij drie keer in bij Ajax 1 in de Eredivisie. Regeer zou zelf wel naar Twente willen, maar Ten Voorde noemt in de pocast De Ballen Verstand, dat dit niet makkelijk is. “Regeer wil ook wel naar FC Twente, alleen is er in Amsterdam een nieuwe technisch directeur en de paniek is toegeslagen."

Slechte transferzomer

Ten Voorde denkt dat er angst heerst bij Ajax nadat het een slechte transferzomer had.  "Ze denken: stel dat hij het bij FC Twente heel goed gaat doen, dan krijgen wij weer op onze flikker... Dat we die jongens hebben laten gaan.” Regeer ligt nog tot medio 2025 vast in Amsterdam.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers