'Dure Lang en talentvolle verdediger gelinkt aan PSV'

Nu de komst van Peter Bosz officieel beklonken is kan PSV samen met zijn nieuwe trainer de transfermarkt op. In de zoektocht naar versterkingen worden nu door het Eindhovens Dagblad diverse namen genoemd. Zo zouden Noa Lang en Arnaut Danjuma in de gaten worden gehouden, maar zij zijn beide dure opties. Ook achterin moeten er nieuwe spelers komen.

Zo staat André Ramalho op de nominatie om te vertrekken uit Eindhoven. Hij zou in de belangstelling staan van clubs binnen en buiten Europa. Een vervanger die genoemd wordt in Jan Paul van Hecke. De jonge Nederlandse verdediger speelt momenteel bij Brighton & Hove Albion en zij willen hem daar graag behouden. Een transfer naar PSV heeft dus nog de nodige haken en ogen.

Voorhoede

Over Ricardo Pepi gaat het natuurlijk al langer, maar naast de Amerikaan wil PSV zich nogmaals versterken in de voorhoede. De namen van Lang en Danjuma worden genoemd. Het ED komt zelfs met een vraagprijs voor de speler van Club Brugge die Oranje in de slotminuut op gelijke hoogte schoot tegen Kroatië: twaalf miljoen euro. 

Danjuma zou zelfs nog duurder zijn. De buitenspeler speelde eerder al in de jeugd van PSV en aast deze zomer op een vertrek bij Villarreal. Huren is waarschijnlijk geen optie voor de Eindhovenaren, aangezien zij zelf transferwaardes willen opbouwen.

Feyenoord-doelman vertrekt